Om AggerA

Velkommen til vores moderne klassiske A-hus, der tilbyder luksus og høj komfort.

Naturen ude, husets arkitektur, møbler og design flyder sammen i en helhedsoplevelse, og du vil opleve ro og harmoni. At sidde på terrassen og kigge ud over søen til Nationalpark Thy og høre havets brusen i baggrunden giver fred i sindet.

AggerA, hus og interiør, er inspireret af det skandinaviske design, og i huset finder du lækre møbler, som er skabt med passion for dansk håndværk og kvalitet. Sommerhuset er indrettet til 8 personer og har 4 værelser med komfortable dobbeltsenge af høj kvalitet.
Ydermere er sommerhuset indrettet med 2 badeværelser. Det ene badeværelse ligger i forlængelse af master bedroom, og her kan du nyde en stille stund i badekarret med en fantastisk udsigt over søen. Der er brusemuligheder på begge badeværelser.

Året rundt har du mulighed for selvforkælelse og afslapning under åben himmel i sommerhusets jacuzzi med tilhørende sauna.

Arkitekturen

Tilbage i 2020 købte Familien Møller et gammelt A-hus med henblik på at bygge et nyt, unikt, bæredygtigt A-hus. I 2021 blev AggerA ombygget af brødrene Møller, og huset fremstår nu total moderniseret.

Ideen bag ombygningen har været, at huset skal falde i med naturen, og naturen skal trækkes ind i rummene. Derfor har familien Møller været meget bevidste om, at huset er lavet i kvalitetsmaterialer og er vedligeholdelsesfrit. Husets placering tæt ved Vesterhavets barske miljø har stillet høje krav til materialevalg. Husets materialer er levende materialer, som ændrer udtryk med årene.

For at få et mere unikt udseende på huset, har man valgt at taget skal være i kobber, da det er vedligeholdelsesfrit og har en forventet levetid på 100 år. Endvidere er AggerA’s beklædning i canadisk, ubehandlet cedertræ. Det canadiske cedertræ har den fortræffelige egenskab, at det indeholder “thujapliciner”, som er råd- og svampehindrende stoffer, der bevirker at træet kan anvendes ubehandlet og opnå en funktionstid på mere end 50 år.

Under renoveringen er der lagt vægt på energioptimering, og huset er isolereret i gulv, vægge og loft og lever op til kravene for helårsbolig. Desuden er der gulvvarme i hele huset, som gør, at AggerA er et meget energivenligt hus. Ydermere har man sat tre-lags glas i vinduerne, der er med til at undgå at varmen slipper ud. Der findes varmepumpe og genvex i sommerhuset.

chevron-downarrow-left-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram