Spisesteder og bordbestilling

I Agger og Thy vil du opleve spændende lokale spisesteder med hvert sit særpræ som du ikke oplever andre steder.

Hotel Thinggaard

Kun 10 minutters kørsel fra Agger ligger Hotel Thinggard som serverer god mad som er en kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken. Menukortet er delt op i 5 retters gourmetmenu og a la carte kort.

Du har også mulighed for at købe dagens ret eller nyde din frokost i hyggelige omgivelser på hotellet. De laver også mad ud af huset. Link til menu og bordbestilling.

Agger Darling

Ved starten af Cold Hawaii og Nationalpark Thy ligger Agger Darling. Her får du alt den mad du bedst kan lide - inspireret af lokale råvarer, sæsonen og verden omkring os. Her vil du opleve et afslappende og hyggeligt sted for hele familien. Du kan komme som du er, og så tit du vil og nyde Danmarks sødeste udsigt over Agger Havn. Link til bordbestilling.

Hastholm Madbar

Du finder Hanstholm Madbar på toppen af Thy med panorama udsigt over hav, havn og nationalpark Thy. På madbaren er der ikke et fast menukort, men i stedet tavler som kan skifte fra dag til dag. Tavlerne er deres helt egen legeplads. Maden er bestemt af årstiden, sæsonvarer og frisk fisk og skaldyr fra Thy.

De serverer alt fra frisksmurt smørrebrød, pandestegte rødspætter, limfjordsmuslinger, vegatariske retter, burgere, mindre retter, desserter, kager og lokal is. Der er noget for alle - både børn og voksne. Link til bordbestilling.

Det Gamle Røgeri - Hanstholm

På havnen i Hanstholm finder du Danmarks bedste røgvarer. De er kendt for store og flotte stjerneskud, som du ikke finder andre steder. Hvis du vil nyde din mad på havnen, vil du opleve at trucks kører lige udenfor døren. Du finder en alsidig fiskeforretning, restaurant og de leverer mad ud af huset. Et sted som absolut er et besøg værd. Link til menukort.

Stenbjerg Kro

Midt i Nationalpark Thy ligger Stenbjerg Kro. Kærlighed til naturen bringes ind i køkkenet, hvor den bliver forvandlet til spændende, smagfulde og smukke retter.

Forkærlighed for naturen bringes ind i køkkenet, hvor den bliver forvandlet til spændende, smagfulde og smukke retter. På kroen serverer de lækre frokostretter og aftenmenuer. Kroen er kendt for "Nationalparkplatten" som er baseret på noget af det der lever & gror i Nationalparken i Thy & på Mors. Link til bordbestilling.