Naturen omkring

Naturen danner rammen om AggerA, som ligger mellem hav, fjord og sø.

Agger ligger smukt på den danske vestkyst i den sydlige del af Nationalpark Thy. Her finder du unik natur, brede hvide sandstrande og et enestående dyre- og fugleliv på Agger Tange – et paradis for naturelskere.

Hvad enten du er til aktiv ferie, vandreferie, golfferie eller solferie, så finder du det her i området. Vi har samlet en række oplevelser lokalområdet, som du kan lade dig inspirere af eller bruge til at planlægge din ferie i Agger. Læs også mere om oplevelser i Thy.

For den aktivt ferierende finder du specielle forhold, du ikke finder andre steder i landet. Er du bidt af en gal windsurfer, har du en helt unik mulighed for at surfe på en af verdens bedste surf-strækninger. Foretrækker du vandet en smule mere “tørt”, er der rig mulighed for at sejle, hvilket også kan kombineres med fiskeri. 

Er du til fast grund under fødderne, er der rig mulighed for at se den smukke natur ved Agger gennem cykling, vandring eller ridning. Hele Nationalpark Thy gennemskæres af små stier og veje, uden at det går ud over den storslåede natur. 

Gå for eksempel fra Agger til Stenbjerg, forbi Lodbjerg fyr med den smukke udsigt, ad redningsvejen over den fredede Lyngby Hede og slut af ved fiskerlejet Stenbjerg. En tur på ca. 19 km som kræver en god kondition. Eller hop på cykelstien fra Agger Tange, som fortsætter langs Vesterhavet hele vejen til Bulbjerg – mere end 100 km.